25 d'abril de 2024

El Saund Pool Festival marca l'inici de la Festa Major de Vilanova de Sau

L’acte més destacat serà el de cloenda, amb el concert de l’osonenc Pep Sala

El Ter 8 d'agost de 2013 a les 13:29
Cartell del Saund Pool Festival // https://www.facebook.com/events/1397751540442742/?fref=ts
La Festa Major de Vilanova de Sau comença aquest dissabte amb un acte organitzat pels joves del poble. Ja arriba a la tercera edició i es diu Saund Pool Festival. Es tracta d’un acte amb una combinació de DJ’s, piscina i barra a preus populars.

L’acte comença a les 10 de la nit a les piscines municipals, l’entrada és gratuïta i està previst que duri pràcticament durant tota la matinada. L’alcalde de Vilanova, Joan Riera, explica que "la Saund Pool Festival de dissabte està dirigit per joves de tota la comarca".

La resta d’actes de la Festa Major de Vilanova de Sau continuaran durant la setmana que ve. El dimecres seguirà la festa amb la cercavila i batucada amb la banda d’en Pere Butero. Ara bé, segons Riera "l’acte més destacat és el de cloenda, amb el concert de l’osonenc Pep Sala, juntament amb la Gran Quina".

Segons l’alcalde, com els últims anys han hagut d’ajustar pressupostos. De totes maneres, considera que encara s’ha pogut fer un programa prou complet. La Festa Major de Vilanova de Sau s’engegarà dissabte amb l’original acte de piscina i DJ’s anomenat Saund Pool Festival. Les celebracions s’allargaran fins el diumenge 18 d’agost.
Etiquetes: