26 d'abril de 2024

El Fòrum Gastronòmic organitzarà el programa de l'àrea professional del Salon du Chocolat Professionnel

Pep Palau: “Estem en un moment d’il·lusió desbordant perquè tenim feina"

El Ter 9 de setembre de 2013 a les 12:04
Imatge promocional del Salon du Chocolat Professionnel
L’empresa Pep Palau i Von Arend de Manlleu, que explota la marca Fòrum Gastronòmic ha dissenyat i produirà les activitats gastronòmiques del Saló de la Xocolata en l’apartat Professional, un nou espai que s’ha creat. Un dels impulsors, Pep Palau explica que en els propers mesos se’ls acumulen els projectes.

El del Salon du Chocolat Professionnel, que se celebra del 28 al 30 d'octubre al Pavelló 4 de la Porte de Versailles, és "dels més importants" perquè situa l’empresa al mapa internacional. Aquest és l'únic saló dedicat únicament al sector de la xocolata i el cacau així com a productes relacionats, i és el "més important del món".

Fòrum Gastronòmic participa enguany en la programació i producció de les activitats gastronòmiques que s’hi duran a terme així com en la comercialització de l'espai firal a les empreses interessades a participar en l'esdeveniment. Es crea un espai exclusiu per als professionals amb activitats gastronòmiques de formació i divulgació. Es podran veure demostracions de cuina a càrrec de grans cuiners i pastissers.

L’objectiu és "atreure al saló la flor i nata dels professionals de la cuina dolça". Entre els ponents confirmats, destacar la presència de grans estrelles catalanes i espanyoles com Quique Dacosta, Jordi Cruz, Sergi Arola, Sergio y Javier Torres, Ramon Morató, Josep Maria Ribé o Oriol Balaguer.

El programa es completa amb un ampli ventall de ponents de primera fila com Regis Marcon Régis i Jacques Marcon, Alexandre Mazzia, Leonardo di Carlo, Erci Guérin i Rodolphe Groizard, Pierre Rigothier i Stéphane Tranchet, Stéphanie Lequellec i Yann Couvreur, Philippe Labbé, José Ramon Castillo, San Degeimbre, Philippe Bertrand i Martin Diez, Hervé Rodríguez, Jean François Bouquet i Pier-Marie Lemoigno, Jérôme Landrieu, Akrame Benallal, Alain Pegouret, Amandine Chaignot y Damián Vidal.

D'altra banda, ja hi ha confirmada la presència de més d’un centenar d’empreses del món de la xocolata de diferents països. A més de França, hi haurà empreses de Suïssa, Bèlgica, Colòmbia, Itàlia, EUA, Espanya, Alemanya, Corea o Dinamarca. Ara ja estan immersos en el programa des de fa mesos, que ja està tancat. Ara estan definint tots els continguts de les sessions que "segur que tindran un nivell altíssim".

En aquests moments "estem en un moment d’il·lusió desbordant perquè tenim feina, una colla de projectes començant per Manlleu on farem la matança del porc una vegada més". Això serà el tret de sortida d’una colla d’esdeveniments "per tot el país com la Fira del Torró i la Xocolata d’Agramunt, la Fira de Formatges artesans de la Seu d’Urgell, a la Fira Orígens d’Olot... i altres fites imprescindibles del calendari gastronòmic de la tardor".
Etiquetes: