25 d'abril de 2024

'No som ningú', de Ràdio Manlleu a Ràdio 4

És un programa d'entreteniment que tracta els temes d'esport amb humor i amb la participació de nombroses personalitats

El Ter 21 de setembre de 2013 a les 13:44
Foto d'equip del programa 'No som ningú'
L'estiu del 2011 Albert Prat, Marc Casanovas, Marc Vidal i el manlleuenc David Osa van fer un programa d'esports i humor a Ràdio Manlleu que portava per nom 'No som ningú'. Poc a poc la proposta va anar madurant i aquest 2013 ha arrelat a Ràdio 4, emissora en català de RNE-Ràdio Nacional d’Espanya que es pot sentir a tot Catalunya. El programa s'emet a Ràdio 4 els dissabtes de 4 a 5 de la tarda.

La proposta del 'No som Ningú' és parlar de l'actualitat de l'esport a través de l'humor i de nombroses imitacions. Va ser l'estiu de 2012 quan l’equip, amb el reforç de Marian Abrines, va donar els seus primers passos a Ràdio 4 amb una secció d'esports i humor cada dissabte al programa 'El Millor de Cada Casa', presentat per Miquel Murga. La col·laboració va continuar durant tota la temporada d'hivern i aquest estiu a més van fer un altre pas endavant amb un programa propi. El 'No som ningú' va fer la temporada d'estiu a Ràdio 4 els dissabtes de 12 a 1 del migdia, i des del passat 14 de setembre han fet el salt a la temporada regular d’hivern amb l'emissió del programa en el nou horari, els dissabtes de 4 a 5.

La proposta és un programa d'entreteniment que tracta els temes d'esport amb humor i amb la participació de nombroses personalitats i un altre ampli ventall de personatges, alguns dels quals ja eren presents en la primera versió que es va emetre per Ràdio Manlleu. En aquesta primera proposta, també formaven part de l’equip Clàudia Furriols, Julio Martínez i Jaume Espina. A Osona el programa es pot escoltar al 104.7 FM.

Web del programa

Etiquetes: