27 d'abril de 2024

El mes d'octubre comença un curs per a persones cuidadores a Manlleu

Les persones interessades en tenir més informació del curs poden adreçar-se a l’Àrea de Benestar Social

El Ter 25 de setembre de 2013 a les 19:01
El proper mes d’octubre s’iniciarà a Manlleu aquest curs adreçat a persones que tenen al seu càrrec una persona depenent. El curs s’iniciarà el dia 10 d’octubre i consta de 10 sessions que es realitzaran al Museu del Ter els dijous de 10 a 12 del matí.

Com en la 1a edició realitzada l’any passat, aquesta formació té per objectiu donar diferents elements i eines a les persones cuidadores per tal que puguin desenvolupar la seva funció d’una manera digna, pensant en les persones que cuiden i també en elles mateixes, per poder preveure situacions no desitjades com dolors físics, depressions, solitud, dubtes, pors, aïllament, etc.. que poden anar associades a aquestes situacions.

El fet de poder compartir experiències amb un grup d’iguals també és un element afavoridor per poder canalitzar aquelles qüestions que normalment es viuen en la intimitat del nucli familiar i buscar el suport en altres que viuen la mateixa situació.

Les persones interessades en tenir més informació del curs poden adreçar-se a l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Manlleu, servei impulsor d’aquesta formació que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i està impartit per la Creu Roja.

Creu Roja a través dels seus voluntaris donarà suport, en aquelles situacions que ho permetin, per no deixar sola a la persona depenent que es cuida i per facilitar l’assistència del cuidador a la formació.
Etiquetes: