26 d'abril de 2024

Ramón Julián acaba en la tercera posició al Campionat d'Espanya, celebrat a Sevilla

El manlleuenc ha millorat respecte a l'any passat, quan es va haver de conformar amb la quarta posició

El Ter 8 d'octubre de 2008 a les 16:45
Ramon Julián en la prova del campionat d'Espanya
Sevilla va acollir dissabte passat el Campionat d’Espanya d’escalada de dificultat 2008. Al matí es van fer les vies classificatòries per a poder passar a la final. Els equipadors van muntar una via molt tècnica i amb passos de gran envergadura.

Segons Ramon Julián, “a la classificatòria, em vaig trobar físicament molt bé, però vaig tenir certs problemes a l’entrada de la via a causa dels moviments de gran envergadura. De totes maneres, al final els vaig poder resoldre una mica al límit però la resta de la via em va anar molt bé i vaig arribar a fer TOP, juntament només amb un altre competidor”. Al final van passar a la final un total de nou participants.

A la tarda van tenir lloc les finals. Es va muntar una via en diagonal de petites preses i moviments bastant fàcils, i que anava a parar al sostre final, on hi havia uns moviments molt llargs i una sortida molt difícil amb preses molt petites. A la final i segons comenta el mateix escalador, “ vaig pujar molt fàcilment, però a causa de l’equipament de la via, en una presa amagada que no es veia, vaig caure, podent assolir el tercer lloc". La victòria va ser per Marco Jubes, seguit per Víctor Esteller.

La propera competició serà el Campionat d’Europa, que se celebrarà a París, del 15 al 19 d’aquest mes d’octubre.
Etiquetes:
Esports