24 d'abril de 2024

Brugada defensa a Vic que els professionals de la medicina combinin recerca, docència i assistència

Brugada ha pronunciat la seva conferència parlant de la mort sobtada

El Ter 8 d'octubre de 2008 a les 20:33
El cardiòleg i investigador, Ramon Brugada en la seva conferència d´aquest dimecres a Vic.
El cardiòleg i investigador, Ramon Brugada, ha inaugurat aquest migdia oficialment el curs del Consorci Hospitalari de Vic. En la seva intervenció a través d’una conferència ha destacat que els professionals de la medicina haurien de combinar la recerca amb la docència i l'assistència.

Brugada que actualment és el nou degà de la facultat de medicina de la Universitat de Girona combina aquesta tasca amb la recerca al Parc Científic de Girona i exercint de cardiòleg al Hospital Josep Trueta. Brugada ha pronunciat la seva conferència parlant de la mort sobtada. Respecte les investigacions sobre la mort sobtada, Brugada ha dit que encara hi ha 'molt camp per recórrer'.

Per Brugada cal canviar la imatge que a Catalunya es té de l'investigador. Pel cardiòleg, l'investigador no és una persona tancada si no que 'interacciona amb la gent de fora i desenvolupa una tasca 'imprescindible per anar avançant en el camp científic.

Durant l'acte s'han entregat els premis de recerca que el Consorci Hospitalari de Vic cada any lliura als treballs dels seus professionals. Els premis s'han entregat en les categories de millor publicació sorgida d'un projecte del propi consorci, millor publicació d'un projecte fet des de diversos centres i un a la millor publicació per personal no facultatiu. En l'apartat d'innovació i en el de prevenció de riscos laborals també s'han entregat diferents guardons.

Brugada ha intervingut en la inauguració oficial del curs del Consorci Hospitalari de Vic.

Etiquetes:
Societat