25 d'abril de 2024

El Badanadal ja supera el nombre d'assistents de l'any passat

ja són més de 14.000 persones les que han passat per les pistes i els tobogans de gel

El Ter 2 de gener de 2014 a les 12:09
Patinadors 2013. Foto: C.Navarro
La fira Badanadal de Manlleu va per bon camí si vol superar les xifres de l’edició anterior. Després de 25 dies de fira i a falta de només una setmana perquè arribi la cloenda, ja són més de 14.000 persones les que han passat per les pistes i els tobogans de gel.De moment, les xifres ja estan superant les de l’any anterior, quan van ser més de 13.000 persones les que van fer ús de les atraccions fredes que ofereix el Badanadal. De moment, i tenint en compte que aquesta edició va començar una setmana abans de l’habitual, ja són un miler de visitants més.

En la setmana que queda s’espera augmentar el nombre de patinadors aprofitant el cap de setmana i el dia de Reis. Amb aquestes dades a la mà, el regidor de Promoció Econòmica, Josep Maria Anglada, fa una molt bona valoració del Badanadal.

La pista de gel i el triple tobogan també tenen al voltant un ampli ventall d’activitats organitzades per diverses entitats del municipi i permeten augmentar serveis com el de la Ludoteca o el Pop-Up Express. Anglada reconeix que la Ludoteca i el Pop-Up també estan presentant bones xifres d’assistència.

El Badanadal es centrarà en els propers dies en la visita de Ses Majestats els Reis de l’Orient, amb les visites dels patges reials, la creació de fanalets o el campament Reial i la rua de la Cavalcada de Reis d’aquest diumenge, que tindrà l’espectacle final a la plaça Fra Bernadí.
Etiquetes: