25 d'abril de 2024

La plataforma Recuperem el Pont Vell de Roda demana que es desmantellin l'ascensor i les escales

La plataforma considera que l'ascensor suposa 'malgastar' diner públic perquè és una obra que no té 'cap utilitat'

El Ter 15 d'octubre de 2008 a les 13:40
La reunió d'aquest dimarts era la segona de la plataforma
La nova plataforma Recuperem el Pont Vell de Roda de Ter demana que es desmunti 'totalment' l'ascensor, les escales i elements de suport estructural que s'estan construint a la part alta del Pont Vell del municipi.

La plataforma, que aquest dimarts a la nit va fer la seva segona trobada, va aprovar iniciar una recollida de signatures demanant que es desmantelli l'ascensor i les escales de les que actualment se n'està acabant la darrera construcció. Martí Casas, el seu portaveu, considera que l'ascensor i les escales són un 'atemptat' al patrimoni arquitectònic local.

L'entitat també denuncia que ha desaparegut la tanca centenària de ferro forjat que hi havia al punt on s'ha construït l'ascensor davant de l'església de Sant Pere de Roda. En l'assemblea d'aquest dimarts, alguns veïns van assegurar que s'havia guardat al magatzem de la brigada municipal. La plataforma vol que l’estructura que s’està construint sigui desmuntada ‘costi el que costi’.

La Plataforma Recuperem el Pont Vell de Roda també critica com s'ha desenvolupat el procés de participació ciutadana fet en aquest projecte i que ha estat 'una presa de pèl' perquè en l'enquesta que es va fer només es permetia opinar 'sobre els acabats de l'obra'.

La plataforma considera que l'ascensor suposa 'malgastar' diner públic perquè és una obra que no té 'cap utilitat' i que segons els seus membres 'ningú havia demanat'. A més consideren que els costos de manteniment que tindrà seran massa elevats. En l'assemblea d'aquest dimarts també es va aprovar crear diferents comissions de treball.

El pont vell de Roda en una imatge recent

Etiquetes: