27 d'abril de 2024

Dani Solà tanca el campionat estatal de ral·lis a Galícia, buscant el subcampionat

L’objectiu és aconseguir la tercera victòria de l’any al ral•li gallec

El Ter 17 d'octubre de 2008 a les 10:28
Dani Solà
Dani Solà disputa a partir d’aquest dissabte l’última prova del Campionat d’Espanya de ral•lis de terra. Es tracta del ral•li de Cabanas a Galícia. Tot i que el campionat ja està decidit perquè el campió és Xevi Pons, Dani Solà aspira a guanyar la prova i aconseguir el mateix nombre de victòries que el campió.

L’objectiu és aconseguir la tercera victòria de l’any al ral•li gallec. Els seus principals rivals, confirmada l’absència de Xevi Pons, seran Yeray Lemes, el pilot local Amador Vidal i Rafa Villanueva. L’any passat Dani Solà ja va disputar el ral•li de Cabanas. Per això, sap que és una prova tècnica i que es pot complicar amb la presència de pluja.

L’osonenc té pràcticament assegurada la tercera posició a la general, i encara té opcions de ser subcampió. El pilot de Muntanyola ja va guanyar la penúltima prova a Lleó i ha anat de menys a més, ja que al principi del campionat va haver d’abandonar dos ral.lis i un se’l va perdre per poder disputar una prova del campionat IRC. La prova gallega d’aquest cap de setmana compta amb dotze trams cronometrats i un total de 80 quilòmetres.
Etiquetes:
Esports