25 d'abril de 2024

Olost celebra la inauguració de la nova escola Terra Nostra amb la presència del conseller Ernest Maragall

Disposa d’aules complementàries com una d’informàtica, una de plàstica, una de música i una adreçada a l’equip pedagògic

El Ter 18 d'octubre de 2008 a les 14:22
Ernest Maragall en la vista al CEIP Terra Nostra
La inauguració de la nova escola CEIP Terra Nostra d’Olost té lloc aquest diumenge al matí. La celebració compta amb la presència del conseller d’Educació, Ernest Maragall. L’escola disposa de nou aules per alumnes d’educació infantil i educació primària. També disposa d’aules complementàries com una d’informàtica, una de plàstica, una de música i una adreçada a l’equip pedagògic. També compta amb un gimnàs polivalent.

El CEIP Terra Nostra d’Olost, que ja funciona des del passat 1 de setembre, té un aforament per 225 alumnes. Actualment hi assisteixen 75 alumnes. Aquesta escola s’ha sumat a la utilització de les energies renovables. Utilitzen plaques solars i per generar la calefacció fan servir el sistema de biomassa.

En l'acte d'inauguració també hi ha previst que el conseller mantingui una reunió amb l’alcalde d’Olost. Durant la visita a la nova escola, els nens del centre interpretaran diverses cançons.
Etiquetes:
Cultura