26 d'abril de 2024

El Manlleu guanya al Balaguer i aconsegueix la seva quarta victòria consecutiva

El Manlleu ha continuat atacant fins i tot quan tenia la victòria gairebé assegurada

El Ter 19 d'octubre de 2008 a les 20:14
Fotografia d'arxiu de l'AEC Manlleu
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu ha aconseguit la seva quarta victòria consecutiva després de guanyar a casa al Club de Futbol Balaguer per 2 gols a 0. L'enfrontament ha estat dominat de principi a fi pel Manlleu, que al minut 15 de partit ja ha fet el primer gol, obra de Remo. El mateix jugador ha assegurat els tres punts al minut 67 després d'un retall i un xut magistrals.

El partit ha començat amb energia i els dos equips han demostrat ganes de trencar l'empat a zero inicial, fet que s'ha produït al minut 15 a favor del Manlleu. Francolí ha fet una centrada baixa que ha rebotat als peus d'un defensa i ha deixat la pilota a plaer a Remo, que ha xutat per fer el primer gol del Manlleu. El ritme s'ha mantingut i malgrat iniciar-se les primeres jugades de perill del Balaguer el Manlleu ha tingut el control de la primera part.

La segona part ha començat també amb domini del Manlleu. Al minut 57 l'àrbitre ha expulsat a Francesc Cargol, l'entrenador del Manlleu, per queixar-se d'algunes decisions arbitrals que estaven omplint de faltes les estadístiques locals, però això no ha servit per fer baixar els ànims. Al minut 65 Francolí avisava amb un potent xut. Només dos minuts després, al 67, Remo s'ha fet amb la pilota, ha driblat a un defensa i ha enviat un xut creuat que s'ha convertit en el segon gol del Manlleu. Tot i tenir el partit gairebé enllestit, l'equip manlleuenc ha continuat amb l'assetjament de la porteria rival i al minut 74 Baruc ha enviat una pilota al travesser. Les jugades de perill del Manlleu han continuat fins i tot als minuts afegits, quan Geli, en la que pràcticament era la darrera jugada del partit, enviava una altra pilota al pal.

Amb aquesta victòria davant el Balaguer, el Manlleu aconsegueix la seva quarta victòria consecutiva i, amb 16 punts es col·loca cinquè a la classificació empatat a punts amb el quart, el Reus, que tanca les posicions de playoff d'ascens. El proper partit serà al camp de l'Associació Esportiva Prat, el diumenge dia 26 d'octubre a les cinc de la tarda.

Resultats i classificació de la Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports