26 d'abril de 2024

Enxampen un empleat de la llar que robava joies en una casa de Tona on treballava

L'home les havia venudes a diversos establiments de la comarca

ACN 30 de juny de 2014 a les 09:55
Una imatge dels objectes sostrets
Els Mossos d'Esquadra han enxampat un jove, de 25 anys, nacionalitat equatoriana i veí de Tona (Osona), per un delicte de robatori amb força. Els fets es remunten al passat mes de maig, quan els agents van detectar que hi havia una persona que havia venut una gran quantitat de joies a diversos establiments de la comarca.

Davant d'això, els mossos van iniciar una investigació i van descobrir que el lladre treballava com empleat de la llar en un domicili de Tona, d'on hauria sostret totes les joies. El detingut s'havia emportat arracades, penjolls, escapularis, fundes de dents i trossos d'or. El lladre va passar a disposició del jutge el passat 19 de juny, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els agents el van detenir el presumpte lladre el 8 de juny, després d'iniciar una investigació. L'arrestat havia sostret les joies d'un domicili de Tona, on a vegades treballava fent feines de la llar. El jove s'havia emportat arracades, penjolls, anells, escapularis, fundes de dents i trossos d'or i ho havia venut a diversos establiments de la comarca.

Quan els mossos van aconseguir aturar el delinqüent, van ensenyar les joies als propietaris de l'immoble que les van identificar. El detingut va passar a disposició judicial el 19 de juny davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
Etiquetes:
Societat