24 d'abril de 2024

Les JERC convoquen un concurs per escollir la imatge de la campanya 'Pels Reis demanem la República al rei'

De la imatge guanyadora se’n faran 2.500 postals que es distribuiran per diferents punts

El Ter 20 d'octubre de 2008 a les 19:31
Imatge de la postal de la campanya d'aquest 2008
Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya, les JERC, convoquen un concurs sota el nom “Dissenya la demanda republicana a la monarquia”. El concurs està emmarcat en la campanya que, per sisè any consecutiu les JERC d’Osona, el Ripollès i el Lluçanès posen en marxa durant les festes de nadalenques sota el títol ‘Pels Reis demanem la República al rei’.

Enguany han impulsat un concurs obert a tothom per elaborar, i després triar, la postal que s’editarà per enviar-la a la monarquia. Aquest concurs busca propostes originals i còmiques, on el monarca o la seva família en siguin els protagonistes. De la imatge guanyadora se’n faran 2.500 postals que es distribuiran per diferents punts. A més, el guanyador s’emportarà dos abonaments per a la propera edició de l’Acampada Jove, així com un pack de CD’s de música en català.

La campanya ‘Pels Reis demanem la República al rei’ té per objectiu, una vegada més i en paraules de Peraire ‘recordar a la monarquia que no els necessitem per res’.

El termini per fer arribar el disseny a l’organització del concurs, ja sigui format paper o digital, s’acabarà el proper 23 de novembre. Les votacions es faran durant una setmana a través de la pàgina web www.jerc.cat/osona on també s’hi poden consultar les bases del concurs i les postals d’edicions anteriors.

JERC Osona

Etiquetes:
Societat