25 d'abril de 2024

Ramon Julián és cinquè a l'europeu i conserva opcions de cara a la Copa del Món

Julián va caure a la final de la prova, que va inlcoure passos molt llargs, i només va poder ser cinquè

El Ter 21 d'octubre de 2008 a les 14:41
Una imatge recent de Ramon Julián
L'escalador manlleuenc Ramon Julián ha acabat en cinquena posició el Campionat d'Europa que s'estava disputant aquests dies a París. A Julián li ha quedat un regust amarg ja que s’esperava un millor resultat, i aspirava directament revalidar la victòria que va obtenir l’any 2004.

Amb tot, encara conserva opcions de cara a la Copa del Món. L’escalador manlleuenc explica que ja als quarts de final de l’europeu li va tocar una via que no era del seu estil, amb passos molt llargs. Malgrat tot, va superar aquesta primera ronda fent un top. A les semifinals no va tenir cap problema però a la final, dissabte, va cometre un error que es va saldar amb una caiguda.

L’osonenc es va haver de conformar amb la cinquena posició malgrat que diu que físicament està a ple rendiment. Ara, tots els esforços els pensa concentrar en la Copa del Món, a finals de novembre. Ramon Julián pensa que té opcions d’aconseguir el títol, que l’any passat se li va resistir per poc, ja que es va classificar en segona posició.
Etiquetes:
Esports