26 d'abril de 2024

Assaig de la V a Taradell per escalfar motors per a la Diada

Des de l’organització animen que la gent de la comarca que no visqui a Taradell també hi assisteixi

El Ter 22 d'agost de 2014 a les 13:24
Un dels assajos de la Diada // ANC
Els assajos de la gran ve baixa que es farà a Barcelona l’11 de setembre arriben a la nostra comarca. De la mateixa manera que l’any passat amb la cadena humana, aquest any diverses poblacions osonenques tenen previst alguns assajos.

El primer, aquest diumenge a Taradell a 2/4 d’11 del matí entre el passeig de Sant Genís i la carretera de Balenyà. Per fer la V més lluïda, el dissabte i diumenge abans de començar l’acte es vendran unes cartolines grogues amb el mòdic preu d'1€.

Per participar a l’assaig de la V baixa de Taradell s’ha recomanat a tots els assistents que portin també una samarreta groga. A l’acte hi participaran també entitats del poble com els Geganters, els Toca-Sons i l’Esbart d’en Genís, entre d’altres. Des de l’organització animen que la gent de la comarca que no visqui a Taradell també hi assisteixi.

Després d’aquest assaig de V baixa diumenge a Taradell, també se’n farà una a Folgueroles el dia 6 de setembre. Pel que fa als autocars per anar a la diada ja només queden 50 places lliures per vendre precisament a Taradell.

Cartell de l'esdeveniment

Etiquetes:
Política Municipal