23 d'abril de 2024

Manlleu i Torelló presenten al·legacions per reclamar que el desdoblament de la línia de tren arribi fins a Ripoll

Manlleu està mantenint contactes amb Renfe per tal de millorar les instal.lacions de l'estació, actualment tancada.

El Ter 22 d'octubre de 2008 a les 18:53
L’al•legació va en la línia de demanar que el desdoblament no es quedi a Vic sinó que arribi fins a Torelló.
L’Ajuntament de Manlleu conjuntament amb el de Torelló han presentat una al•legació a l’estudi informatiu del projecte de desdoblament de la via del tren entre Montcada i Vic. L’al•legació va en la línia de demanar que el desdoblament no es quedi a Vic sinó que arribi fins a Torelló en una primera fase i fins a Ripoll en una segona.

En l’escrit presentat a la subdirecció general de Plans i Projectes del Ministeri de Foment, l’Ajuntament de Torelló exposa que el traçat que contempla l’estudi abasta 'únicament' les poblacions que van des de Montcada i Reixach fins a Vic. Tant Manlleu com Torelló justifiquen el seu interès directe en el projecte, atès l’interès general del desdoblament de la línia, tant pels municipis afectats pel traçat com pels que es troben en el seu àmbit d’influència.

En el cas de Manlleu, Pere Prat, explica que en aquests moments l’ajuntament està mantenint contactes amb Renfe per aconseguir la reobertura i la millora de l’estació de tren de Manlleu. Entre d’altres Prat destaca que cal millorar de manera imminent la senyalització. Prat també recorda que a través de les pressions fetes pel grup d’alcaldes afectats es va aconseguir augmentar la freqüència de combois entre Barcelona i Puigcerdà.
Etiquetes: