25 d'abril de 2024

Es celebra la primera edició de la duatló popular de Tona

La duatló popular començar a dos quarts de deu del matí des de la zona esportiva

El Ter 24 d'octubre de 2008 a les 10:08
Cartell de la duatló popular de Tona
Tona celebra per primera vegada una duatló. El Centre Excursionista de Tona tradicionalment organitzava la combinada a base de practicar esports com la tirolina, les curses d’orientació o una bicicletada. Aquest any s’ha substituït la combinada per una duatló popular, organitzada conjuntament amb l’Associació Atlètica de Tona.

La prova no és competitiva i l’únic objectiu que persegueix és donar a conèixer l’entorn del municipi. La duatló comptarà amb un primer recorregut de 8 quilòmetres i mig corrent fins al Roc de la Guàrdia per tornar al pavelló. Llavors hi haurà 15 quilòmetres en btt fins a Fontanelles i s’acabarà amb dos quilòmetres més corrent per pujar el Castell de Tona. Les inscripcions es poden fer de forma anticipada fins aquest divendres.

També es poden fer inscripcions el mateix dia de la competició, però seran limitades. La duatló popular començarà a dos quarts de deu del matí des de la zona esportiva. Tots els participants tindrà un obsequi, dret a dutxa i avituallaments. El preu per als socis és de set euros, mentre que els que no són socis han de pagar deu euros.
Etiquetes:
Esports