25 d'abril de 2024

Caixa Manlleu i la UVic lliuren 30 beques a estudiants que es formaran a l'estranger

Aquest any s’ha incorporat una beca a la cooperació per desenvolupar un programa a Nicaragua

El Ter 24 d'octubre de 2008 a les 11:12
Foto de grup dels becats
L’auditori de Caixa Manlleu a Vic va acollir aquest dijous al vespre el lliurament de les beques als programes de mobilitat, que Fundació Caixa Manlleu atorga als alumnes de la Universitat de Vic. Aquest any s’ha incorporat una beca a la cooperació per un programa a Nicaragua, realitzat per la facultat de Ciències de la Salut de la UVic. En total es van lliurar trenta beques per realitzar treballs a diferents països o completar els estudis a diferents universitats.

L’acte també va comptar amb la presentació de la memòria de tres alumnes que l’any anterior havien estudiat a l’estranger. Una d’aquestes memòries rebrà un premi especial la setmana vinent. Els ajuts van destinats als alumnes de la Universitat de Vic que cursaran estudis en universitats estrangeres, en el marc del conveni que tenen signat les dues entitats. Els estudiants becats han hagut de passar per uns criteris de selecció molt rigurosos que seleccionen els programes prioritaris i els millors expedients acadèmics. El president de Caixa Manlleu, Joan Contijoch, va destacar que la formació és fonamental.

Aquesta és la divuitena vegada que es donen beques a la mobilitat d’estudiants de la UVic. Durant tots aquests anys més de 350 estudiants s’han beneficiat dels ajuts.

Una de les noies que han estat becades aquest any

L'acte de lliurament de les beques es va fer a l'Auditori de Caixa Manlleu a Vic

Una noia que farà una estada a l'estranger, rebent la beca

Etiquetes: