25 d'abril de 2024

Correus tancarà l’oficina d’atenció al públic de Sant Miquel de Balenyà

el servei que oferia no era imprescindible i per tan, es podia cobrir amb el personal de l’altra oficina del municipi

El Ter 25 d'octubre de 2008 a les 13:32
El tancament es farà el dia 3 de novembre
Correus tancarà l’oficina d’atenció al públic de Sant Miquel de Balenyà després que hagin considerat que el servei que oferia no era imprescindible i per tan, que es podia cobrir amb el personal de l’altra oficina del municipi. El tancament es farà el dia 3 de novembre i coincidirà amb altres canvis ja que l’horari d’atenció a Seva s’amplia perquè concentrarà tota la gestió de la correspondència de tot el terme municipal. Aquestes decisions han generat polèmica entre veïns i treballadors.

Correus no considerava viable que Seva disposes de dos punts d’atenció al públic, un a Seva i l’altre a Sant Miquel de Balenyà. Correus creu que amb l’ampliació de l’horari del punt de Seva, l’increment de la plantilla de personal i el servei que ja ofereix l’oficina de Tona, els veïns estaran ben atesos. Tot i això, els veïns de Sant Miquel, creuen que es deixarà de prestar el servei al seu poble i s’hauran de desplaçar.

Aquests canvis han estat criticats pel sindicat de la Confederació General de Treballadors, que va dir que aquesta mesura no és un benefici per cap dels usuaris.
Etiquetes:
Societat