24 d'abril de 2024

Centelles inaugura la nova escola bressol El petit pi

La inauguració del nou equipament es va fer aquest dissabte amb la presència del conseller de Governació, Jordi Ausàs

El Ter 27 d'octubre de 2008 a les 13:40
Una imatge de la inauguració de dissabte, amb l'alcalde de Centelles i el conseller
Centelles ja disposa d’una nova escola bressol. Aquest cap de setmana s’ha inaugurat el nou equipament que té una capacitat de 82 infants, però està pensat per acollir tres línies. La nova escola bressol, que porta per nom ‘El petit pi’, compta amb sis aules i s’ha construït perquè l’altra llar d’infants de Centelles s’havia quedat petita. Neus Codony és la directora de la nova escola bressol.

L’escola bressol ‘El niu d’infants’, actualment, compta amb una capacitat per a 123 alumnes. La nova llar d’infants, tot i tenir una capacitat de 82 infants, està pensada per acollir tres línies en un futur. Ha començat a funcionar aquest mes d’octubre i està situada al carrer Hostalets, al centre del municipi. La nova escola bressol ofereix jornada completa des de les nou del matí a les sis de la tarda o mitja jornada amb possibilitat de fer dos horaris de 9 del matí a 3 de la tarda o de una del migdia a sis de la tarda.
Disposa d’uns espais molt grans i molta lluminositat. De fet, compta amb sis aules i servei de cuina.

La inauguració del nou equipament es va fer aquest dissabte amb la presència del conseller de Governació, Jordi Ausàs. La construcció de la nova escola bressol ha costat 1,1 milions d’euros, dels quals més de 600 mil els ha aportat Governació. La llar d’infants compta amb nou educadores, una directora, una cuinera i una secretària.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu