23 d'abril de 2024

Josep Maria Membrado guanya el 2000 Viratges i s'acosta al títol del català de ral·lis

La pròxima prova serà el ral·li Costa Brava a principis del mes de novembre

El Ter 27 d'octubre de 2008 a les 16:50
Membrado al 2000 Viratges
Josep Maria Membrado està a un pas de revalidar el títol al campionat de Catalunya de ral•lis. El pilot d’Olost va guanyar aquest cap de setmana el 2000 Viratges i la victòria li dóna moltíssimes opcions de guanyar el campionat. Membrado no va donar opcions als seus rivals i va dominar de principi a fi la prova. De fet, va guanyar tots els trams del ral.li, demostrant que no es va relaxar en cap moment.

Tot i no aixecar el peu en cap moment, Membrado també es va beneficiar dels problemes mecànics que va tenir un dels seus principals rivals, el vigatà Albert Orriols. El ral•li 2000 Viratges no va ser gens fàcil, ja que alguns trams es feien de nit i estaven molt bruts. Ara, després de la victòria, Membrado afrontarà a principis de novembre el Costa Brava amb moltes opcions de revalidar títol si guanya.

El Costa Brava podria no ser la penúltima prova del campionat, ja que s’està plantejant la possibilitat d’organitzar una prova suplementària a Terrassa, que obligarà a descartar la puntuació d’un dels ral•lis.
Etiquetes:
Esports