24 d'abril de 2024

El Fotoprix Vic guanya el 2 de Mayo i manté les opcions de lliga, tot i que l'objectiu és la segona posició

El Cartagena s'ha reforçat molt aquest any i es presenta com el rival imbatible de la Superdivisió femenina

El Ter 28 d'octubre de 2008 a les 09:51
Wang Tingting en acció
El Fotoprix Vic va aconseguir una important victòria per 4 a 2 davant d’un difícil rival, el San Sebastián de los Reyes de Madrid. El partit va ser molt llarg, més de tres hores i mitja, i molt disputat.

Wang Tingting va tornar a ser clau amb dos punts individuals i el doble, jugant a un gran nivell, a l’igual que Sara Ramirez, que va vèncer Tian Yuan, a qui no va donar opció. Matilda Ekholm, que arrossegava una afecció gripal, va perdre molt ajustadament el seu partit contra Guo Xilin, que hauria donat un 4 a 0 a les vigatanes. Miquel Duran, tècnic del Fotoprix, es mostra satisfet del rendiment de les seves jugadores.

Duran espera guanyar a Santiago de Compostel•la d’aquí a dues setmanes, en un partit fàcil, i després derrotar a casa al Valladolid, un dels equips que en els últims anys el Fotoprix Vic no ha pogut superar. L’equip vigatà aspira a la segona posició, juntament amb el Mataró. Fins ara, el Fotoprix Vic i el Cartagena són els dos únics equips invictes a la Superdivisió femenina. El Cartagena s’ha reforçat molt amb tres xineses entre les quaranta millors del món. Miquel Duran considera que seria un miracle guanyar el Cartagena, però espera arribar al partit de lliga amb igualtat de victòries.

Aquesta setmana les jugadores vigatanes no tenen partit de la Superdivisió femenina. El Fotoprix Vic, però, afrontarà el Campionat de Catalunya absolut amb més o menys opcions en funció de si pot comptar amb Sara Ramírez, ja que els equips han de participar-hi amb dues catalanes i Ramírez competeix a nivell individual en una altra prova.
Etiquetes:
Esports