26 d'abril de 2024

Alumnes de batxillerat d'Osona també participaran aquest any al programa 'Anem al teatre'

Per aquest curs 2008-2009 ja hi ha inscrits quasi 19.000 espectadors a la comarca d'Osona

El Ter 28 d'octubre de 2008 a les 15:48
Un moment de la presentació del programa al Centre Comunitari de Vic
Osona acollirà un any més el programa ‘Anem al teatre’, que ja compleix l’onzena edició. Es tracta d’un programa impulsat per la Diputació de Barcelona conjuntament amb els ajuntaments de la comarca d’Osona per sensibilitzar els infants i joves en les arts escèniques. Està adreçat als alumnes d’educació infantil, primària i secundària a qui se’ls ofereix la possibilitat, en horari escolar, d’assistir a espectacles de teatre, dansa i concerts de música.

Una de les novetats és que enguany es programes dos espectacles de gran format, gràcies a la col•laboració de l’Obra Social de Caixa Terrassa. La programació dels espectacles prioritza la qualitat.

Enguany, també s’ha inclòs al programa els alumnes de batxillerat. Els alumnes, a banda de veure l’espectacle, també el treballen a través d’una sèrie de propostes didàctiques. Els espectacles es porten a terme a l’auditori de Calldetenes, al Centre Comunitari de Vic, al Casals de Gràcia de Manlleu, al Teatre Cirvianum de Torelló i a la Sala polivalent municipal de Prats de Lluçanès. Una altra de les novetats d’enguany és el servei de transport que el gestiona el propi centre.

Després de 12 anys el programa ‘Anem al Teatre’ ha tingut més de 375 mil espectadors a la província de Barcelona. A Osona durant el curs passat hi van participar més de 10 mil alumnes de 73 centres docents i es van programar 84 funcions. Per aquest curs ja hi ha inscrits quasi 19 mil espectadors i hi ha previstes 88 funcions.
Etiquetes:
Cultura