26 d'abril de 2024

El president de Caixa Manlleu i els de la resta de caixes d'estalvis catalanes es reuneixen amb el president Montilla

Des de presidència es remarca la 'solvència' i la 'fortalesa' de les caixes catalanes

El Ter 30 d'octubre de 2008 a les 14:46
Els presidents de les deu caixes catalanes s'han trobat amb el president i el conseller d'Economia
Els presidents de les deu caixes d’estalvis de Catalunya s’han reunit aquest dijous al migdia amb el president de la Generalitat, José Montilla. Entre elles, hi ha el president de Caixa Manlleu, Joan Contijoch. A la reunió també hi ha assistit el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells.

L’objectiu era parlar de la situació de crisi econòmica i del sistema financer. Després de dues hores de reunió, s’ha donat un missatge d’optimisme. El conseller d’Economia, Antoni Castells, ha assegurat que actualment s'està sortint de la crisi financera i que s'estan aplicant les mesures apropiades. Castells, ha llançat un missatge d'optimisme i ha manifestat que 'els problemes de liquiditat estan en vies de superació i no han de tardar massa setmanes en veure una situació normalitzada'.

Segons Contijoch les caixes ‘no tenen problemes greus, més enllà dels problemes normals en una situació de crisi’ i que els problemes de liquiditat es solucionen amb la injecció de diners que fan les administracions. Contijoch considera que es tracta d’una situació que ‘no n’hi ha per tant’ i que les entitats espanyoles estan més sanejades que a Europa.

A la reunió també hi ha participat el president de la Caixa, Isidre Fainé el qual no considera necessària la fusió de caixes catalanes. També hi han participat els presidents de Caixa Catalunya, Narcís Serra; Caixa Penedès, Josep Colomé; Caixa Tarragona, Gabriel Ferraté; Caixa Manresa, Valení Roqueta; Caixa Girona, Arcadi Calzada; Caixa Laietana, Jaume Boter de Palau; Caixa Sabadell Salvador Soley, i Caixa Terrassa, Francesc Astals.

Joan Contijoch, en segon terme, arribant a la reunió

La reunió ha comptat amb el president de la Generalitat, José Montilla, i el conseller d'Economia

Etiquetes:
Economia i empresa