26 d'abril de 2024

Francesc Homs demana des d'Osona que Rajoy acati els resultats de les eleccions del 27-S

Segons ha explicat, el Govern "no té cap esperança" que Rajoy llenci una última oferta

ACN 26 de gener de 2015 a les 13:34
Francesc Homs i l'alcaldessa de Santa Eugènia de Berga, Anna Franquesa
El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha demanat a Mariano Rajoy que no qüestioni la democràcia i acati els resultats de les eleccions del pròxim 27 de setembre. Homs, ha assistit aquest diumenge a la Festa dels Tonis de Santa Eugènia de Berga, on ha pogut veure el tradicional passant d'animals i carruatges.

Homs s’ha referit en unes declaracions als mitjans de comunicació al discurs de Mariano Rajoy, qui diumenge en la convenció del PP va dir que els comicis del setembre "no poden ser ni seran un camí cap a la fractura d'Espanya".

Per Homs, declaracions com aquestes demostres "la baixa cultura democràtica" del president. Homs ha explicat que "el que demanem és que acceptin els resultats que la gent decideixi a través de les urnes el 27 de setembre. Nosaltres els acceptarem, siguin quins siguin, ens agradin o no". En aquesta línia, ha afegit que "Rajoy no l'encerta mai quan analitza Catalunya" i diu que això "es calmarà o desapareixerà".

Segons ha explicat, el Govern "no té cap esperança" que Rajoy llenci una última oferta. "El suport que té el PP a Catalunya és marginal i això farà que una vegada més utilitzin Catalunya com a arma electoral. Aquest serà l'eix de la campanya electoral del partit", ha assegurat.
Etiquetes:
Política Municipal