23 d'abril de 2024

Centelles apujarà les principals ordenances i taxes per al 2009 un 4,6%

El ple també va adjudicar la segona fase de les obres de construcció de la piscina coberta a l’empresa Dorseran

El Ter 31 d'octubre de 2008 a les 12:39
Una imatge panoràmica de Centelles
El ple municipal d’aquest dijous al vespre va aprovar fer aquest augment, basant-se en l’IPC estimat per aquest 2008. Entre les ordenances que pugen un 4,6% hi ha la taxa de les escombraries i l’impost sobre vehicles de tracció mecànica. L’IBI, en canvi, no es modifica. Segons Josep Paré, regidor d’Hisenda de l’ajuntament de Centelles, es fa un augment moderat i només s’incrementen els serveis deficitaris.

Així, la taxa de l’escola bressol augmenta un 12% en dues taxes i la de l’escola de música puja un 10%. Les escombraries, tot i ser un servei deficitari, no s’apugen més perquè ja es cobreix el 80% del cost i s’ha tingut en compte el context de crisi econòmica. La taxa per l’abastament d’aigua puja un 11% per fer front a les inversions que s’han fet.

Les ordenances es van aprovar amb l’únic vot en contra d’Alternativa per Centelles. El ple també va adjudicar la segona fase de les obres de construcció de la piscina coberta a l’empresa Dorseran. De fet, aquesta empresa va ser l’única a presentar-se a la licitació i ja ha executat la primera fase que consistia en l’estructura. Ara es construirà el vas d’aigua i està previst que la piscina coberta comenci a funcionar al setembre del 2009. El ple també va acceptar la renúncia de la regidora Rosa Díaz del PSC per motius personals i laborals.
Etiquetes:
Política Municipal