23 d'abril de 2024

Diumenge es disputa la dissetena edició de la popular Córrer per córrer

L’objectiu és promocionar l’atletisme com a esport de lleure

El Ter 7 de novembre de 2008 a les 10:53
Una edició del Córrer per Córrer
El Club Olímpic Manlleu organitza diumenge la dissetena edició de la cursa Córrer per Córrer. La prova comptarà amb deu quilòmetres de recorregut amb sortida i arribada a la zona esportiva de Manlleu. La competició té la peculiaritat que té un caràcter lúdic i, per aquest motiu, no s’entreguen trofeus. S’espera la participació d’uns 300 atletes.

L’objectiu és promocionar l’atletisme com a esport de lleure. Les inscripcions es poden fer a la pagina web www.olimpicmanlleu.com. Tal com explica el president del Club Olímpic Manlleu, el recorregut no supera els deu quilòmetres, una distància que pot completar molt gent. Aquest any es manté el mateix recorregut que l’any passat.

La competició començarà a les deu del matí a la zona esportiva. Els participants també tindran esmorzar gratuït a l’arribada. La prova està oberta a totes les edats. L’any passat hi van participar 211 atletes. El vencedor de l’edició passada va ser el rodenc Dani Bayés en l’apartat masculí i l’atleta de Sallent, Montse Casòliva, que ha guanyat les dues últimes edicions.
Etiquetes:
Esports