26 d'abril de 2024

CCOO d'Osona escull Miquel Sánchez com a nou secretari general del sindicat

En començar el congrés semblava que hi hauria dues candidatures però la de Gemma Sala s'ha integrat a la de Sánchez

El Ter 7 de novembre de 2008 a les 13:51
Miquel Sánchez, nou secretari general
Aquest divendres la Unió Comarcal de CCOO d’Osona ha celebrat el seu novè congrés al Museu Industrial del Ter de Manlleu, que ha aplegat un centenar de persones. El sindicat ha escollit com a nou secretari general Miquel Sánchez, i també ha decidit la resta d’òrgans de direcció i la nova executiva.

Finalment la llista encapçalada per Gemma Sala, que es presentava com a alternativa, s’ha integrat en la de Miquel Sánchez. Sala és la número 2 d’aquesta llista unitària.

El congrés significava també el comiat de Climent Pujol a la presidència de CCOO d’Osona, un càrrec que ha ocupat durant 13 anys. Segons Pujol, és positiu que hi hagi un límit de mandats per tal que les persones no s’eternitzin en els seus càrrecs. Pujol es mostra orgullós de la tasca feta durant aquest període, encara que reconeix que ara és un moment complicat per passar el relleu, ja que la crisi econòmica dibuixa un panorama difícil. Avui, deixa el càrrec de secretari general per passar a ser afiliat de base, però segurament també assumirà algun altre càrrec.

La nova executiva, que ha sortit elegida del congrés d'aquest divendres, la formen a més de Sánchez, Gemma Sala, Jordi Anento, Carles Brutons, Ramon Cuní, Pere Dot, Mateo Heredia, Jesús Bravo, Antonio Jiménez, Mónica Prieto, Lluís Donoso, Anna Maria Casanova, Estibaliz Pous, Anna Maria Puigdomenech, Mercè González, Sílvia Espinosa, Maria Juvanteny, Joan Lagunas, Hossain Uchan, Valentí Torrent, Antonio Pérez, Antonio Muñoz, Esther Torras, Esther Sánchez, Marta Terricabras, Esteban Estrada, Juan Carlos Gandullo, Buenaventura Tolosa, Roberto Cherlo i Ángel Martin.

Al congrés hi han assistit representants d'UGT i del Consell Empresarial d'Osona. El secretari general del sindicat a Catalunya, Joan Coscubiela, ha obert la sessió a primera hora del matí.

Climent Pujol, secretari general sortint

El congrés s'ha celebrat al MIT de Manlleu

A l'acte hi han assistit un centenar de persones

Etiquetes:
Societat