26 d'abril de 2024

The Gruixuts actuen a Tona aquest divendres per presentar el seu últim disc

Aquest cap de setmana també actuen Ivette Nadal, Antònia Font, Roger Mas, Boys Damm i Major Arcana

El Ter 7 de novembre de 2008 a les 14:03
La portada del nou disc
Comença un cap de setmana de concerts a la comarca d’Osona. Aquest divendres la formació empordanesa The Gruixut’s actua a la sala Siracusa de Tona a dos quarts de dotze de la nit. El grup està integrat per cinc músics i presenta el seu disc ‘Normalitzem el rock’n’roll’.

The Gruixuts incorpora en els seus concerts un punt d’humor. Els cinc músics van uniformats amb camisa negre i corbata i unes ulleres de sol blanques, que són el símbol d’identitat del grup. El seu disc ha comptat amb col·laboracions de Guillamino, Cesk Freixas o Jaume Pla, cantant de Mazoni. El grup va guanyar el concurs de maquetes Sona 9.

D’altra banda, la cantant vallesana Ivette Nadal actua aquest divendre al Casal Cívic de Manlleu presentant el seu primer disc ‘Guerres dolcíssimes’. Mentrestant, a Vic al Museu de l’Art de la Pell a dos quarts de nou del vespre es fa el concert ‘La construcció de la cançó catalana des de la literatura’. Més tard, a les onze de la nit, a la Jazz Cava escenari obert amb Sleazt Trigger & Jaume Guàrdia. I, a la mateixa hora, a la sala Pasternak hi actuen els Boys Damm i al bar El Gravat els Major Arcana.

Demà dissabte al Teatre Cirvianum hi actua el grup Antònia Font amb la New Royal Philarmonic presentant el disc ‘Coser i cantar’ a partir de les nou del vespre. Roger Mas també actuarà dissabte, a l'auditori de Calldetenes.
Etiquetes:
Cultura