25 d'abril de 2024

Pol Hernández pateix una caiguda a Torelló i es perdrà gran part del què resta de temporada

El II Gran Premi de Torelló acaba amb victòria de Raül Rota i amb Hernádnez amb la clavícula trencada

G.Moral 20 de juliol de 2015 a les 11:57
Pol Hernádnez amb el mallot groc al moment de la sortida de la prova. Foto: Setmanari Torelló
Pol Hernández no va poder complir l'objectiu de guanyar a prop de casa. Aquest cap de setmana va tenir lloc la segona edició del Gran Premi de Torelló. Prova puntuable per la Copa de Catalunya de Ciclisme Cadet. Un desafortunat accident va acabar amb Hernández al terra i amb la clavícula trencada.

Pol Hernández va acabar al terra i amb la clavícula trencada només començar la prova. La segona edició d'aquest Gran Premi de Torelló va constar de sis voltes a un circuit de 38 quilòmetres. Quan es portaven just uns quilòmetres de cursa el pilot es començava a trencar quan a l'arribada del trencant direcció Sant Vicenç, una enganxada entre diversos ciclistes va acabar amb un bon gruix de participants a terra, entre ells, Pol Hernández. El del voltreganès al intentar agafar la bicicleta va notar un fort mal a l'espatlla que va resultar ser una clavícula trencada.

Per a Hernández aquesta lesió no arriba en un bon moment ja que estava al capdavant de la classificació de la Copa Catalana. Per aquest motiu es perdrà diverses proves de la copa. Tot i l'avantatge que té en aquesta competició Hernández espera arribar a temps per a la recta final i proclamar-se així vencedor. De moment, a l'espera de l'evolució haurà d'estar dos mesos fora de la competició per tal de que la fractura soldi bé. Al ser una fractura neta no haurà de ser intervingut a quiròfan.

La victòria a laprova torellonenca finalment va ser per a Raül Rota, de l'equip Morenito Cicles, amb un temps de 59 minuts i 58 segons. En segon lloc va creuar la línia d?arribada Marc Brustenga del CC Vilanova Sagalés, equips on milita Hernández. El podi el va tancar Isaac Marcos del Tomàs Domingo.

Tot i la derrota Pol encara manté el mallot de líder de la Copa però ara mateix no té assegurada la victòria a la competició. Tot i la mala noticia pel jove ciclista, es mostra optimista per arribar a temps al final de la competició.
Etiquetes:
Esports