27 d'abril de 2024

Partits de la lliga universitària nord-americana, prèvia del Torneig de Bàsquet de Sant Julià

Es disputen dotze partits amb presència d'universitats que juguen la NCAA

Arola Cumeras 11 d'agost de 2015 a les 13:57
Una imatge de la presentació del torneig, a Barcelona

El millor bàsquet femení ja és al torneig de Sant Julià de Vilatorta. L'arribada de l'equip de la universitat americana de West Virginia ha obert un mes intens de bàsquet a Osona. Les americanes s'enfrontaran en doble ocasió a una selecció de jugadores de primer nivell, amb noms com l'osonenca Noemí Jordana, recent campiona de la Lliga Femenina amb l'Spar Citylift Girona.  


El millor bàsquet estiuenc torna a Sant Julià de Vilatorta amb la disputa de fins a dotze partits amb presència d'universitats americanes, que disputen la famosa lliga NCAA. A banda de West Virginia hi ha l'equip femení de les Mountaineers, el de South Florida i els equips masculins de South Florida, Iowa State, Northwestern i Oregon. West Virginia tindrà al seu davant un rival molt competitiu en la selecció femenina que ha format Mireia Vila, jugadora del Cadí La Seu, sota la supervisió tècnica i logística d'Oriol Valls i Gerard Solé.


Aquest dimarts al vespre es diputa un partit d’exhibició gratuït a les 8 al pavelló Esportiu Municipal de Sant Julià de Vilatorta. El 31è Torneig BBVA de Bàsquet, Gran Premi Diputació de Barcelona tindrà lloc a partir del 4 de setembre a Sant Julià de Vilatorta i a 25 poblacions més de 4 comarques. Els equips d’elit es combinaran amb el bàsquet de base. Un any més, els equips de pre-mini i minibàsquet tindran inscripció gratuïta.


Una de les novetats més destacables del 31è Torneig tindrà lloc el dissabte 5 de setembre, que serà el Dia del Bàsquet en cadira de rodes, amb diversos partits i activitats dins i fora del Pavelló Municipal de Sant Julià. Continuarà l'activitat Fes la teva cistella per el recapte d'aliments i s'inicia una col·laboració amb la Marató de TV3.

Etiquetes:
Esports