25 d'abril de 2024

El Festival BioRitme es vol establir definitivament vora el pantà de Sau

Ha tingut una assistència de més de 2.000 persones

elter.net/ACN 3 de setembre de 2015 a les 16:34
Un dels tallers del festival

BioRitme Festival, l'esdeveniment musical, social i cultural, s'ha consolidat en la seva tercera edició com una referència de les propostes emergents i compromeses, tot reforçant la seva voluntat de convertir-se en una experiència única de convivència i intercanvi. Entre el 27 i el 30 d'agost, prop de 2.400 persones s'han apropat a l'espectacular pantà de Sau per gaudir de la munió d'activitats programades.


La combinació de concerts, animacions i sessions de dj amb els tallers, les xerrades i la zona de parades del BioMarket, on tots els productes de menjar, beure i artesania eren de producció ecològica certificada, s'ha vist reforçada pel paratge natural que el pantà de Sau ha ofert a totes aquelles persones que s'han desplaçat fins el recinte de Can Mateu. De la filosofia del festival n’ha parlat un dels organitzadors, Jordi Urpí.


De la programació artística cal destacar la rodona nit de divendres, quan es van succeir els concerts de Xeic!, Ítaca Band, La Troba Kung-Fú i Zoo, avant-sala d'una llarga jornada musical sense pausa de trenta-sis hores enllaçada gràcies als dj's del col·lectiu Mimesis Psychedelic Art. També va ser molt especial la jornada del diumenge amb les actuacions finals de Ferran Savall i Pep Sala. Segons l’organització la idea és ja poder-se establir en aquests paratges osonencs.


Les dues zones d'acampada (familiar i jove) han permès gaudir a un públic divers d'un cap de setmana en contacte directe amb la natura, la sostenibilitat, la cultura i l'activisme.

Etiquetes:
Cultura