24 d'abril de 2024

Detenen tres homes de Manlleu per un robatori amb violència a Folgueroles

La investigació continua oberta, ja que dues persones més van col·laborar en els fets.

Redacció 24 de novembre de 2015 a les 10:11

Tres homes veïns de Manlleu estan implicats en un robatori amb violència en un domicili particular de Folgueroles. Els fets van tenir lloc la nit de Castanyada, quan pels voltants de les tres de la matinada els lladres van entrar al domicili. La víctima es trobava sola dormint a casa seva i va sentir un soroll que venia del passadís. Quan va anar a mirar què passava es va trobar quatre persones que el van retenir i colpejar diverses vegades, segons han informat els Mossos d’Esquadra. L’objectiu era saber on tenia els objectes de valor.


Mentre els lladres buscaven objectes per la casa, va entrar una cinquena persona a ajudar-los. Un cop van tenir el botí, els cinc van fugir del lloc dels fets.


Arran d’aquests fets els mossos van iniciar una investigació per identificar els autors del robatori. El dia 12 van localitzar i detenir tres dels presumptes lladres. Es tracta de tres homes de 34, 25 i 22 anys, dos de nacionalitat espanyola i un de nacionalitat francesa, i tots tres veïns de Manlleu. Els detinguts, tots tres amb antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.


La investigació però continua oberta, ara centrada en la recerca dels altres dos individus que van actuar en el robatori.

Etiquetes:
Societat