26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu es queda sense recompensa al camp de l'Europa (1-0)

Gran partit dels de Fernádnez que es queden sense sumar tot i fer mèrits

El Ter 8 de febrer de 2016 a les 10:30
Èric Martínez treient de banda en el seu debut

La mala sort es va apoderar una gormanda més del Manlleu que després de fallar un penal va perdre per la mínima al camp de l’Europa. Tots dos conjunts van realitzar un gran afrontament, amb ocasions que es van repartir per les dues bandes. L’Europa, però, va aconseguir firmar la victòria amb un gol de Poves als deu minuts de la segona. Tot i el gol els de Fernández van tirar de caràcter per capgirar el marcador però sense recompensa. Segona derrota consecutiva del Manlleu que perden pistonada a la classificació.


Amb només un gol l’Europa va endur-se un partit que no va tenir un clar dominador fins que el col·legiat va xiular el partit. Als onze minuts de joc va arribar la primera gran ocasió del partit. Clar penal sobre Seuma que Brian Díaz Díaz va xiular sense contemplacions. Manel Sala va agafar la responsabilitat però el seu xut el va desviar el porter local Gianni, deixant al Manlleu sense recompensa. Aquesta jugada podria haver canviat la línia del partit, però tot i el desencert, els de Fernández van seguir lluitant per aconseguir el tres punts. De fet els manlleuencs es van fer amb l’iniciativa del partit i l’Europa amb prou feines va arribar a la porteria d’Aroca.


El segon temps va seguir amb la tònica de la primera, amb domini dels dos conjunts i amb anades i vingudes a les dues porteries. Al minut 50 de partit arribava l¡únic gol del partit. Pove rematava una passada de la mort de Guzmán després de guanyar l’esquena a Marimón. Amb el gol el Manlleu no va abaixar els braços i va seguir lluitant per tal de capgirar el marcador, tot i que no hi va haver recompensa. El partit va acabar amb un Europa afogat per la pressió manlleuenca, que jugava amb un home menys després de l’expulsió de Canal.


Tot i el gran partit dels de Fernández els punts es van quedar a Europa. Una derrota dolorosa que no desmereix la gran feina feta pel Manlleu que tot i perdre va donar la cara. Ara els manlleuencs ocupen la 8a posició amb 38 punts.   

Etiquetes:
Esports