26 d'abril de 2024

El proper ple de l'Ajuntament de Manlleu debatrà el model de zona blava

El nou Fòrum Econòmic i Social es celebrarà el dijous i divendres, 27 i 28 d?abril

Arola Cumeras 15 de març de 2016 a les 16:50

El proper ple de l’Ajuntament de Manlleu, que es farà el 29 de març, debatrà el model de zona blava i aparcament que proposa l’equip de govern. El batlle de la ciutat, Àlex Garrido, ha avançat que la proposta va passar ahir per la comissió informativa i s’està acabant l’estudi tècnic i econòmic de la implantació de les noves taxes.


L’oposició, especialment el PSC, s’ha mostrat bel·ligerant amb aquesta qüestió, i va denunciar que l’acord amb l’empresa adjudicatària actual vulnerava la llei de contractes i, al seu entendre, era plenament irregular perquè es basava en una pròrroga contractual ja esgotada. El batlle va mostrar la intenció el mes passat de comptar amb “tot un estudi rigorós i aprovar un nou plec de clàusules i convocar un concurs” per acabar amb la “provisionalitat. Garrido afirma que ara hi haurà “dues setmanes de marge per acabar de negociar amb els altres grups, abans del ple que es farà el dia 29”


D'altra banda, ja hi ha data definitava pel FES Manlleu, el nou Fòrum Econòmic i Social. Es celebrarà el dijous i divendres 28 i 29d’abril