25 d'abril de 2024

Un dinar tanca els actes de commemoració dels 150 anys dels Bombers de Vic

Actualment, el parc de bombers de Vic està patint una reforma integral amb un cost de 2,09 milions d'euros.

El Ter 21 de novembre de 2008 a les 19:38
Boada ha estat acompanyat també en el dinar per l'alcalde de la ciutat, Josep Maria Vila d'Abadal (CiU)
El dinar de clausura s'ha fet a l'edifici El Sucre de Vic
El secretari general d'Interior Joan Boada acompanyat de la directora General d'Emergències, Olga Lanau han presidit el dinar de clausura de la celebració dels 150 anys de la creació d'un parc de bombers Vic. El dinar d’avui ha tancat la sèrie d’actes de commemoració del 150 anys dels Bombers de Vic.

Els actes de commeoració han comptat amb diverses activitats com han estat la realització d’un concurs de fotografia, l’exposició de material de Bombers al Mercat del Ram de Vic, un concurs d’excarceració o una exposició sobre la història dels Bombers de Vic.

Boada ha estat acompanyat també en el dinar per l'alcalde de la ciutat, Josep Maria Vila d'Abadal (CiU). El secretari general d'Interior ha tret ferro a la polèmica oberta al mes d'abril quan el primer tinent d'alcalde de Vic Xavier Solà (CiU) va acusar al govern d'haver optat per reformar el parc de bombers de la ciutat sense haver escoltat la petició de l'Ajuntament de poder canviar el parc d'ubicació.

Actualment, el parc de bombers de Vic està patint una reforma integral amb un cost de 2,09 milions d'euros. Les obres han d'acabar la tardor del 2009. Actualment, l'estructura de la part d'ampliació està totalment aixecada i la nova coberta de la cotxera s'ha acabat de col•locar. Les obres les realitza l'empresa Prho SA. Amb la reforma del parc de Vic acabaran les reformes que s'han fet als parcs de la comarca d'Osona perquè anteriorment s'havien reformat els Prats de Vic i Prats de Lluçanès.
Etiquetes:
Societat