24 d'abril de 2024

Convoquen el concurs de cartells ‘I tu, com veus la Sida?’

El termini de presentació d’originals és obert fins el proper 2 de gener, a qualsevol Punt 16 dels tres municipis

El Ter 26 de novembre de 2008 a les 16:36
Un dels cartells guanyadors de l’edició de l’any passat, obra de Neus Morató
Les regidories de Joventut dels tres municipis de la Vall del Ges, Torelló, Sant Pere i Sant Vicenç, han organitzat una nova edició del concurs de cartells ‘I tu, com veus la sida?’. El termini de presentació d’originals és obert fins el proper 2 de gener, a qualsevol Punt 16 dels tres municipis. Amb l’original, cada participant ha de lliurar un sobre tancat a l’interior del qual ha de constar el nom, telèfon i l’adreça.

Les bases del concurs només demanen ser major d’11 anys i tenir creativitat i sensibilització pel tema que és lema del certamen. Per a l’elaboració del cartell es pot utilitzar qualsevol tècnica plàstica (pintura a l’oli, fotografia, il·lustracions, etc.), amb el títol i una petita explicació de l’obra.

El jurat estarà format pels regidors de Joventut de Torelló, Sant Pere i Sant Vicenç, i una persona de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló. Hi ha dos premis per a cada categoria: d’11 a 16 anys, dos premis de 60 € (per comprar material de llibreria); i a partir de 17 anys, dos premis de 300 € en metàl·lic
Etiquetes:
Societat