25 d'abril de 2024

El Voltreganès treballa per aconseguir una antena mòbil després de quatre dies sense cobertura

Els dos ajuntaments estan treballant per poder disposar d’una unitat mòbil a l’espera d'una estació definitiva.

El Ter 27 de novembre de 2008 a les 18:39
Des de fa quatre dies el voltreganès no disposa de cobertura en telefonia mòbil.
Els ajuntaments de Les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà estan treballant perquè Telefònica de Móviles España, S.A. instal•li una antena mòbil per tal de recuperar la cobertura. Des de fa quatre dies el voltreganès no disposa de cobertura en telefonia mòbil perquè ha vençut el contracte de lloguer entre el propietari de l'edifici on hi havia l'antena i la companyia.

En un comunicat enviat als mitjans, els dos ajuntaments, expliquen que ‘l’obligació dels consistoris és pressionar a la companyia perquè restableixi el servei als més de 6.000 veïns’. Els dos ajuntaments estan treballant per tenir una nova estació base, aquesta però podria tardar, segons la companyia entre dos i tres mesos, un període de temps que els dos consistoris qualifiquen ‘d’inacceptable’. Mentrestant els dos ajuntaments estan treballant per poder disposar d’una unitat mòbil a l’espera de tenir una nova estació definitiva.

Els ajuntaments tanquen el comunicat lamentant 'que una companyia que ofereix un servei tan important tingui tan poca planificació i que a més ho faci repercutir en els seus usuaris’. Recordem que el passat mes d’agost els dos municipis ja es van veure afectats durant gairebé un mes per una interrupció del servei de telefonia mòbil. En aquell moment va ser una avaria.
Etiquetes: