24 d'abril de 2024

'La Somnàmbula' repeteix aquest divendres amb òpera i esport

Rosa Mari Ramírez oferirà un tastet d'òpera previ a la cursa

El Ter 7 de juliol de 2016 a les 11:47
Sortida 'La Somnàmbula'. Foto d'arxiu.

La Copa de Nocturnes d’Osona passa aquest divendres per Roda de Ter en la què serà la 3a edició de ‘La Somnàmbula’. L’organització vol repetir l’èxit de participació que va assolir la passada edició on un total de 544 corredors hi van prendre part. Una prova molt especial que barreja l’esport amb l’òpera.


Fins al moment la cursa ja compta amb 245 preinscrits, que fa preveure que un any més la participació sigui un èxit. La 3a edició de la Somnàmbula seguirà amb el mateix tarannà de la passada edició, on esport i òpera agafaran el protagonisme. Per tant, prèviament a la cursa, hi ha programat una mostra d’òpera a càrrec de la soprano manlleuenca Rosa Mari Ramírez. Ramírez oferirà un tastet interpretant, en directe, les àries d'Amina que és la protagonista de l'opera de Bellini titulada de la mateixa manera que la cursa, 'La Sonambula'. D’aquesta forma es crea la simbiosi entre art, cultura i esport que és un dels principals objectius a assolir de l’organització.


La cursa constarà de set quilòmetres en un terreny que combina l’asfalt i la terra. Un recorregut fàcil sense un desnivell acumulat gran que permet que no es necessiti una gran preparació física per poder-hi participar. La cursa sortirà de la Plaça Major de Roda de Ter al punt de les 10 de la nit, tot i que a partir de 2/4 de 10 ja es podran recollir els dorsals.


El preu de les inscripcions és de 9€ els adults i 4€ els menors de 14 anys.


 

Etiquetes:
Esports