25 d'abril de 2024

En marxa les obres a la piscina coberta

Si tot va sobre el previst les obres finalitzaran el proper 26 d'agost

El Ter 3 d'agost de 2016 a les 11:31
Obres a la Piscina Municipal de Manlleu

El passat 25 de juliol van començar les obres de remodelació de la piscina coberta Municipal de Manlleu. Es tracta de retirar i canviar les zones de platja, el gres que envolta la piscina, o fer les pendents noves, entre d’altres.


En un principi l’objectiu era mantenir tancat el recinte durant tres setmanes, però la complexitat de l’obra ha fet que s’hagi decidit allargar-ho dues setmanes més i si tot va com està previst, a finals d’agost ja podria tornar a estar oberta.


Tots els abonats de la piscina coberta que s’han vist afectats per aquestes remodelacions tenen tres, de les cinc setmanes que duren les obres, la piscina oberta exclusivament entre les 7 i les 10 del matí, abans que s’obri pel públic general. S’han de substituir un bon nombre de metres quadrats de terra a causa del mal estat del gres i el PVC i això necessita un temps, però tant els abonats com els propis treballadors de la piscina creien convenient aquest canvi, necessari per garantir el bon funcionament de la piscina. Tot i allargar a cinc setmanes el temps de tancament per les obres, s’espera que no s’hagi de prolongar aquest període de temps ja que les obres avancen a bon ritme.


Els abonats que neden a la descoberta durant aquests dies podran gaudir a partir del setembre d’un nou aspecte de la piscina coberta després de les millores realitzades. Les obres, en principi, s’allargaran fins el 26 d’agost.

Obres a la Piscina Municipal de Manlleu