23 d'abril de 2024

La Nova Fira d'Antiguitats de Vic va tenir un toc 'vintage'

Uns 2.500 espectadors van passar per la fira, una xifra molt similar a la de l'any passat

El Ter 23 d'agost de 2016 a les 11:47
Una de les parades de la fira d'antiguitats

La Nova Fira d'Antiguitats, Col·leccionisme i 'Vintage' de Vic va aplegar més de 2.500 visitants entre divendres i diumenge passat, una xifra molt similar a la de l'any passat.


Enguany la cita ha estat organitzada per l'empresa de gestió privada Mont Organització Firal, després que a l'abril l'Ajuntament de la capital d'Osona decidís deixar d'organitzar-la davant la davallada tant d'expositors com de públic. A banda de les antiguitats, en aquesta 25a edició s'hi va sumar el col·leccionisme i els articles 'vintage' amb la voluntat d'arribar a un públic més ampli i més jove.


En aquesta 25a edició de la fira hi han participat una trentena d'expositors, el mateix nombre que l'any passat, vinguts d'arreu de Catalunya i de diferents punts de l'Estat, com Castelló o Jaca, a més també hi ha estat presents estands de França i Alemanya


La directora de la nova fira considera que no es podia deixar Vic, Osona i el territori sense una fira que té més de dues dècades. De fet, Figuera ja pensa en la pròxima edició, en la qual es proposa programar activitats paral·leles per arribar a un públic de totes les edats.

Etiquetes:
Cultura