26 d'abril de 2024

Els municipis de la Vall del Ges, Orís i Bisaura inicien una campanya per reduir el consum de bosses de plàstic

En les pròximes setmanes està previst distribuir pels municipis de la zona unes 1.200 bosses reutilitzables.

El Ter 2 de desembre de 2008 a les 19:17
La bossa es podrà aconseguir en cada un dels ajuntaments entregant una butlleta.
Els municipis de la Vall del Ges, Orís i Bisaura se sumen a la campanya engegada per diferents institucions del país per la reducció de l'ús de les bosses de plàstic amb el lema 'Menys és més'. En les pròximes setmanes està previst distribuir pels municipis de la zona unes 1.200 bosses reutilitzables.

Aquesta campanya s'inicia coincidint amb les festes de Nadal que, segons el president del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, David Mascarella, és el període 'òptim' perquè hi ha un augment del consum.

La bossa es podrà aconseguir en cada un dels ajuntaments entregant una butlleta marcada amb el segell de cinc establiments comercials dels municipis participants. El tècnic de medi ambient del consorci Roger Arquimbau admet que amb el nombre de bosses adquirides només es podran atendre les primeres 1200 sol•licituds però si la campanya obté 'la bona resposta' que esperen de cara a l'any vinent s'ampliarà la iniciativa.

Fins ara s'han adherit a la campanya un total de 36 dels 38 comerços de Sant Pere de Torelló i tots els establiments de Montesquiu i de Sant Vicenç de Torelló. Aquest dimarts s'ha presentat la campanya a les botigues de Sant Quirze de Besora i Torelló.
Etiquetes: