24 d'abril de 2024

Els punts del derbi es queden a Sant Hipòlit (4-0)

El Manlleu va tenir opcions a la segona part però els voltreganesos van encarrilar el partit a la primera

D.Osa - CP Manlleu 7 de desembre de 2016 a les 16:14
cpmanlleu.com

El CP Manlleu va visitar aquest dimarts la pista del CP Voltregà en el segon derbi osonenc dels homes de Jefa Rovira. El Manlleu va tenir opcions a la segona part però els voltreganesos van encarrilar el partit durant el primer temps amb dos gols i van sentenciar a les acaballes amb dues dianes més.

El conjunt blanc-i-blau va trigar poc a avançar-se. Gerard Teixidó va fer el primer gol al minut 4 amb una rematada des de l’interior de l’àrea i Ignacio Alabart va marcar el segon amb un xut des de mitja distància al minut 9. El Manlleu ho va intentar amb alguna arribada esporàdica però van continuar sent els locals els que van tenir les ocasions més clares.

El segon temps va mostrar una versió més valenta dels manlleuencs i Jordi Garcia va fer nombroses intervencions de mèrit per mantenir viu l’equip tot i la insistència del Voltregà. Primer ho va intentar Gerard Teixidó amb un penal i després Ignacio Albart amb una falta directa, però cap dels dos van poder fer res per superar el porter del Manlleu.

Per la seva banda, el Manlleu va començar a posar contra les cordes els locals amb Adrià Ballart arribant en nombroses ocasions i Marc Prat i Juli Anguita provant sort des de lluny i també a pilota aturada: Marc Prat amb una falta directa que ha marxat alta i Juli Anguita amb un penal que ha endevinat Càndid Ballart.

Amb el partit arribant a les seves acaballes, la quinzena falta directa del Manlleu ha donat una nova oportunitat al Voltregà, que aquesta vegada no ha desaprofitat Daniel Rodríguez per fer el tercer. En una jugada ràpida, Gerard Teixidó ha marcat el quart i últim gol del derbi osonenc.

El proper partit del Manlleu serà dissabte vinent, 10 de desembre (20.30h), quan jugaran a casa contra el Recam Laser CH Caldes.

FITXA TÈCNICA

CP Voltregà - 4: Càndid Ballart (p), Eric Vargas, Petxi Armengol, Gerard Teixidó i Ignacio Alabart –cinc inicial-, Xavier Crespo, Daniel Rodríguez, Roger Font, Aleix Molas i Eric Carrillo (p).

CP Manlleu - 0: Jordi Garcia(p), Aniol Mangas, David Martí, Juli Anguita i Adrià Ballart -cinc inicial-, Jaume Farrés, Marc Prat, Pol Molas, Pol Franci i Gerard Folguera (p).

Gols: 1-0, Gerard Teixidó, min 4; 2-0, Ignacio Alabart, min 9; 3-0, Daniel Rodríguez (f.d.), min 47; 4-0, Gerard Teixidó, min 48.