23 d'abril de 2024

Espinelves acull fins el 14 de desembre la 28a edició de la Fira de l’Avet

Per als més petits, s’han previst un conjunt d’espectacles infantils, que es faran a la plaça de l’Església.

El Ter 5 de desembre de 2008 a les 19:07
La fira compta amb 100 parades de productes naturals i artesans i amb 10 d’avets.
Els visitants podran comprar el tradicional arbre a més de poder passejar entre un centenar de parades de productes naturals i artesans. A banda de les parades, el públic també podrà gaudir d’exposicions de pintura, de joguines i audiovisuals, repartides en diversos edificis del poble. Segons Àngel Tortadès, alcalde d’Espinelves, cada any es busca alguna novetat, en aquesta edició destaca una tirolina gegant.

Per als més petits, s’han previst un conjunt d’espectacles infantils, que es faran a la plaça de l’Església. Segons Tortadès, el fet que aquest pont s’escaigui en cap de setmana farà disminuir el nombre de visitants i el nombre d’avets venuts.

Pel que fa a les parades, Tortadès explica que degut a les dimensions del poble no poden atendre totes les sol•licituds. La fira compta amb 100 parades de productes naturals i artesans i amb 10 d’avets.

Tots els visitants es podran endur un calendari de butxaca amb la pintura guanyadora de l’edició de l’any passat i un petit objecte de decoració elaborat per treballadors d’un centre d’inserció d’Arbúcies. D’altra banda, per Tortadès, el fet que la Fira de l’Avet coincideixi amb el Mercat Medieval de Vic és ‘competència sana’ ja que molts visitants ‘aprofiten el viatge per visitar les dues activitats’.
Etiquetes: