25 d'abril de 2024

L'Ajuntament planeja instal·lar serveis municipals temporals a la gasolinera de Vista Alegre

Les obres del pont començaran a l'abril i duraran 10 mesos

Arola Cumeras 13 de gener de 2017 a les 18:13
Una imatge de la gasolinera

L’Ajuntament de Manlleu està en converses amb els propietaris de la gasolinera de la Via Ausetània, en desús des de fa mesos, per instal·lar-hi serveis municipals durant el temps que estarà tallat el pont de Can Molas per les obres de remodelació.


El període començarà a l’abril i l’alcalde, Àlex Garrido, parla de “poder fer ús d’aquest espai, perquè ens sembla molt interessant per poder atendre la ciutadania”. El que cerquen és “un acord de cessió a canvi del manteniment de l’espai i òbviament el pagament d’aigua i llum, però tot dependrà de la resposta de la propietat”.


Des del consistori, els sembla “molt adient una presencia física al mateix barri” de serveis com ara els de Promoció Personal "i també els mateixos regidors i l'alcalde". L’objectiu seria “apropar l’Ajuntament als veïns mentre durin les obres”. S’havia plantejat també ubicar-hi algun servei de salut però “segons ens han comentat des del CAP, això no seria necessari”. Per tant, aquesta mesura quedaria descartada.


Una assemblea de veïns del barri va decidir a principis de desembre exercir més pressió sobre la Diputació i l’Ajuntament de Manlleu perquè introdueixin canvis al projecte de remodelació del pont de Can Molas. La previsió és tornar-se a trobar amb els veïns la setmana vinent, segons el batlle.


Les obres del pont de Can Molas havien de començar pel gener, però en afegir-hi un nou giratori, es calcula que podrien començar a l’abril. Duraran 10 mesos i es preveu que els vianants podran passar-hi sempre, sembla que a excepció d’uns quinze dies i en horari nocturn, però es tallarà el pont al trànsit rodat. Les actuacions s’interrompran per Nadal per no interferir en l’activitat comercial.