26 d'abril de 2024

Es constitueix el Grup d'Artistes Voltreganesos d'Avui

La voluntat del col·lectiu és ampliar el grup

El Ter 10 de desembre de 2008 a les 15:12
Un moment de la presentació del Grup d'Artistes del Voltreganès
Un grup d’artistes del Voltreganès s’ha constituït com en agrupació i impulsa diverses exposicions, a més d’una pàgina web conjunta. L’entitat es diu Grup d’Artistes Voltreganesos d’Avui, i aquests dies mostren una exposició a l’ateneu de Sant Hipòlit.

Es tracta de la primera exposició del col·lectiu, que es va presentar oficialment la setmana passada i que de moment formen quatre artistes plàstics. Una de les integrants, Assumpta Castanyer, explica que per Sant Jordi ja es va crear un catàleg, en forma de llibre, en què es mostraven les obres d’una quinzena d’artistes. En vista de l’èxit, es van plantejar crear un grup estable, partint de l’entitat Què s’hi pot fer. L’Ajuntament de Sant Hipòlit els ha proposat que exposin de manera permanent.

Un altre dels integrants, Ton Quatre, comenta que ja tenen preparades, almenys, tres mostres més, a Centelles, a El Montanyà i a Manlleu. A més, estan pendents d’altres exposicions a Vic i al castell de Montesquiu. Segons diu, els quatre integrants són complementaris, però tenen diferències notables en estil.

La voluntat del col·lectiu és ampliar el grup, i remarquen que estan oberts a la incorporació de qualsevol persona que sigui amant de l'art.
Etiquetes:
Cultura