25 d'abril de 2024

El manlleuenc Marc Cobos competirà a l'Spainskills

El manlleuenc competirà en un certamen que agrupa els millor estudiants de Formació Professional de l'Estat Espanyol

Arola Cumeras 27 de febrer de 2017 a les 19:03
Marc Cobos després d'haver estat segon al Catskills

El jove manlleuenc Marc Cobos viatja aquest dilluns fins a Madrid per competir a l’Spainskills, un certamen que agrupa els millor estudiants de Formació Professional de l’Estat Espanyol. Des de l’AVE que el trasllada fins a la capital espanyola, ha afirmat que “els nervis sempre es volen evitar, però en tinc”.


Ha explicat que “va ser el meu professor qui va decidir apuntar-me" a les proves Catskills, de Formació Professional. La prova era a nivell català i es va classificar en segona posició, però ara “m’han cedit el lloc”, la qual cosa considera una gran "oportunitat" de la qual mirarà de treure’n tot el profit.


Cobos té 21 anys i és exalumne del Centre Tècnic Vallès, a les Franqueses del Vallès. El campionat el farà en la modalitat de reparació de carrosseries de vehicles, amb el seu tutor Jonathan Martínez. El manlleuenc va cursar el cicle formatiu de grau mitjà d’Electromecànica i el grau supeior d’Automoció. L’experiència li ha permès “conèixer molta gent i fer noves amistats i contactes”. A Tarragona van estar fent un entrenament i una preparació de cara a les proves, que tindran lloc dimecres, dijous i divendres.


La prova a Madrid constarà de tres exercicis diferents i el palmarès el decidirà un jurat. De cara a dissabte ja es farà l’entrega de premis. El guanyador marxa cap al mundial, que es fa a Abu Dhabi durant el mes de setembre.

Marc Cobos, a la banda esquerra de la imatge, a l'estació

Cobos durant la seva participació al Catskills

Etiquetes:
Ràdio Manlleu