23 d'abril de 2024

L'Institut del Ter de Manlleu presentarà un decàleg amb les fortaleses del centre

El manifest educatiu es presentarà durant el mes de març

Albert Vilella 1 de març de 2017 a les 11:49
L'institut del Ter, en una imatge de la jornada de portes obertes del 2016

L’Institut del Ter de Manlleu prepara un manifest educatiu que vol posar en relleu les fortaleses del centre. El document ha estat consensuat amb tots els estaments de l’institut a través d’un procés participatiu. Durant el març es preveu fer la presentació pública del manifest que repassa 10 característiques rellevants del centre.


En els darrers mesos l’Institut del Ter de Manlleu ha preparat un manifest per donar a conèixer les seves fortaleses. Tal i com explica Ferran Crespo, director del centre, en aquest procés hi han participat els alumnes, les seves famílies i els professors. Com a resultat han sortit “10 indicadors de qualitat del nostre centre” que reconeix “té aspectes millorables”. Tot i això, assegura que precisament aquests punts “ens han de servir per anar enfocant les nostres estratègies educatives”. 


A mitjan març es preveu fer la presentació pública d’aquest manifest. El director de l’Institut del Ter ens comenta que la iniciativa té tres objectius. El primer “reflexionar sobre la feina que porta a terme el centre” i el segon “cohesionar els diferents estaments de l’institut”  entre ells i amb l’entorn. Per últim marcar “pautes per acabar de confeccionar el nostre projecte educatiu”.


D’altra banda, Ferran Crespo també parla de la necessitat que té el centre de tenir un edifici definitiu. Actualment l’Institut del Ter, situat al costat del parc de l’Arborètum, es troba en una estructura provisional, en barracons des que va obrir el 2013. El director de l’institut assegura que ja hi ha un projecte en marxa i demana a l’Ajuntament  de Manlleu que sigui “valent” a l’hora de tirar-lo endavant.  

Etiquetes:
Ràdio Manlleu