27 d'abril de 2024

Sant Vicenç aprova crear un nou centre d'interpretació a Vila-seca

L'oposició de CiU es va abstenir en tres modificacions de crèdit

El Ter 12 de desembre de 2008 a les 14:11
El nou centre aniria ubicat a la torre de les Monges
L’Ajuntament de Sant Vicenç va celebrar ahir l’últim ple municipal de l’any. Un dels punts més destacats d’un ple que, per variar, va ser molt tranquil, va ser l’aprovació del Pla Director del servei municipal d’abastament d’aigua al municipi.

Aquest pla, que ha elaborat Sorea, s’ha d’aplicar en paral·lel amb l’elaboració del POUM, i ha de permetre millorar la xarxa d’aigua. En aquest punt es va fer una modificació de crèdit per poder acceptar una subvenció, per la qual cosa es va avançar el ple, que sinó s’hauria d’haver celebrat el dia 31. L’oposició de CiU va votar a favor de tots els punts del ple, que era de tràmit, excepte en les tres modificacions de crèdit, on es va abstenir. La regidora de CiU, Maria Rodríguez, di que malgrat que les projectes puguin ser bons, s’abstenen perquè reclamen poder-hi participar.

A banda del Pla Director sobre l’aigua, també es van aprovar modificacions de crèdit per fer una ruta que passi pel Castell dels Moros i una altra per posar senyalització i fer un centre d’interpretació a Vila-seca. L’alcalde, Joan Sadurní, parla d’aquest últim projecte.

El nou centre d’interpretació es faria a la torre de les Monges. Al final del ple d’ahir, l’oposició va plantejar algunes qüestions com el mal estat de la plaça de Vila-seca. CiU també va reclamar una jornada de neteja de les vores del riu Ges i que s’arrangi el caminet antic de l’escola.
Etiquetes:
Política Municipal