24 d'abril de 2024

Aquest dissabte es presenta una aliança educativa entre el Puig-Agut i l'Escola de Música

L'aliança educativa vol oferir una formació musical integrada dintre el currículum

Arola Cumeras 31 de març de 2017 a les 13:49
El cartell de la jornada

Aquest dissabte es presenta una aliança educativa entre l’Escola Puig-Agut i l’Escola de Música de Manlleu en el marc d’una jornada sobre Aliances Educatives.


L’activitat es farà al Museu del Ter, està oberta a tothom i sorgeix en el marc del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) i s’emmiralla en el model de les escoles magnet, seguint els passos del MagneTer, aliança entre l’Institut del Ter i el Museu del Ter, que ja des del curs passat estan treballant conjuntament un projecte educatiu innovador entorn del patrimoni cultural i natural del Ter. A la sessió de treball, explica el director del Puig-Agut Lluís Sánchez, “es podrà exposar el que hem pensat i entre tots podrem debatre i aportar suggeriments”.


L’aliança educativa té com a objectiu principal fomentar l’interès de les famílies en la proposta educativa de l’Escola Puig-Agut, tot oferint una formació musical integrada dintre el currículum educatiu del centre. Segons el director “hi ha molts objectius” i “som molt ambiciosos”.


Es voldria “començar el proper curs i fins que s’apliqui a tot el centre el projecte és a tres anys vista”. La jornada començarà a 2/4 de 10 del matí i s’allargarà fins a 2/4 de 2. Inclourà la presentació de l’aliança educativa entre l’escola Puig-Agut i l’Escola Municipal de Música i diverses taules rodones per compartir aprenentatges entre experiències d’aliances educatives de diversos municipis. S’explicaran tant les aliances Magnet com les Escoles Tàndem, entre elles, el projecte MagneTer de Manlleu, el Montsalvatge de Santa Eugènia (Girona) o el Fem Tàndem Escola + Cultura de l’Hospitalet. El projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu i la Diputació de Barcelona.

Etiquetes:
Ràdio Manlleu